Tem 2021
2019 Girişli Olup İngilizce Yeterlilik Sınavını Verilen Sürede Geçemeyen Öğrencilerimizin Dikkatine!

Sevgili Öğrencilerimiz,

2019 yılı ÖSYM YKS sonuçları doğrultusunda Üniversitemize dahil olan ve İTÜ Yurtlarına yerleşen öğrencilerimizden İngilizce Yeterlilik Sınavını verilen sürede geçemeyenlerin, İTÜ Öğrenci Yurtları Yönetmeliğinin ‘Yurtların İşleyişi’ bölümü 11.Madde (d) bendi uyarınca, ilişik kesme işlemlerini (Yurt Müdürü ile iletişime geçerek) gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Pandemi nedeniyle alımı yarım kalan ve yurtlara yerleşimi yapılamayan 2019 yedek liste öğrencilerinden verilen sürede İngilizce Yeterlilik Sınavını geçemeyenlerin de İTÜ Öğrenci Yurtları Yönetmeliğinin ilgili hükümleri uyarınca yurt yerleştirme işlemleri gerçekleştirilmeyecektir.