Eyl 2022
2022-2023 Ortopedik Engelliler Federasyonu Burs Duyurusu

Türkiye Ortopedik Engelliler Federasyonu tarafından ortopedik engelli üniversite öğrencilerine karşılıksız burs verilecektir. Burs Ekim 2022 ile Haziran 2023 arası 9(dokuz) ay 1000 11. olarak verilecektir. Öğrenim burs kriterleri; Yüksek Öğrenim Yurtlar Kurumunun vermiş olduğu burs hariç hiçbir kurumdan burs almamak, ikinci öğretim ya da açık öğretim öğrencisi olunmaması, önceki dönemden geçilmeyen ders olmaması, ortopedik engelli öğrenci (diğer engellileri kapsamamaktadır) olunması gerekmektedir.

Burs talebi olan öğrenciler öncelikle aşağıda bilgisi olan federasyonun komisyon sorumlusu ile telefonla ön görüşmede bulunması gerekmektedir. Burs başvurusu yapmak isteyen öğrenciler ekte yer alan başvuru formu ve istenen belgeleri tamamlayacaktır. Burs başvuruları en geç 15/10/2022 tarihine kadar geçerlidir.

federasyon komisyon sorumlusu telefon: 0542 571 97 31

BURS BAŞVURU FORMU